Віртуально - літературна подорож „Тарас Шевченко-любов і святиня України ”

2014-03-05

/Files/images/DSCN6674.jpg

5 березня в приміщенні районної бібліотеки до 200 річниці від дня народження Т.Г. Шевченка в рамках „Шевченківських днів” було проведено віртуально - літературну подорож „Тарас Шевченко-любов і святиня України ”. На захід були запрошені учні 7 –х класів Снігурівської ЗОШ №1 " та вчителі І.І. Уткін, Г.П. Пахальчишина,

З вступним словом до учнів звернулися бібліотекарь Шевченко О.М., , яка за допомогою електронної презентації, ознайомили учнів з життям та творчістю Великого Кобзаря. Діти переглянули постановку «Дитячі роки Тараса» де роль матері виконала бібліограф Снігурівської ЦБС Чередник І.І. а роль маленького Тараса – Назар Огородник . У виконанні учнів лунали вірші Тараса Шевченка.

Друга частина була присвячена Слідам поета на Миколаївщині інформацію підготувала бібліотекар Черепова Н.В.

Оксана Миколаївна бібліотекар відділу обслуговування районної бібліотеки запропонували присутнім переглянути віртуальну медіапрезентаціїю «Пам'ятники Шевченку в Україні та світі». До заходу бібліотекарями була оформлена яскрава книжкова виставка під назвою « Володар дум і сподівань народу» На якій були представлені книги про життя та творчість видатного Кобзаря та твори Т. Г. Шевченка. На завершення заходу школярі прослухали пісню «Реве та стогне Дніпр широкий».

/Files/images/DSCN6688.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 354

Коментарi